torsdag 24. mars 2011

Moden, mørk & mystisk...

Hvem i himmelens navn begynner med blogging når de har blitt 40? Nå har jeg tenkt på det lenge nok og for å lære mer om blogging må jeg jo bare starte et sted.

Dette blir ikke noen rosablogg, men kanskje litt mer skarlagensblogg? Skal ikke være noen sinnablogger eller hva de nå kalles der ute. Men jeg kan jo ikke nekte for at jeg er et luksusdyr, så her kommer det helt sikkert ønskeliste med mange fine ting som smykker, vesker og sko. Muligens blir det litt om mat og vin og andre ting jeg syns er interessant. Kanskje en voksen popkultur observasjon med småbarnsvri?

Bare for å komme skikkelig i gang så må jeg legge ved et bilde av den optimale favorittveska for tiden. Herligheten kommer fra Balenciaga og for de som har 11.000 kroner for mye så er det bare å sende veska i denne retningen. fordi jeg fortjener det...


Og ja, jeg er moden, mørk og mystisk!

4 kommentarer:

 1. Svar på spørsmålet ditt er: De som har skjønt det. Som lever i tiden og forventer effektivitet. De begynner å blogge, selv om de har rundet 40. Og hallo, 40 er da ingen alder! Jeg prøver i alle fall å innbille meg det, ettersom tallet nærmer seg fortere enn jeg hadde trodd... ;-)

  Helt konge at du har opprettet blogg! Og tenk, jeg fikk æren av å bli første følger! Gleder meg allerede til kommende innlegg!

  God fredag!

  SvarSlett
 2. Jippi, jeg har fått en bloggfølger! Alder er bare et tall, og alternativet er jo så mye verre. Mentalt er jeg jo 22, og kjenner allerede nå at det med alder kanskje fortjener et eget innlegg...

  SvarSlett
 3. Helt klart! Skriv skriv. For du har så rett, så rett. Alder er bare et tall. Dessuten, blir det ikke bare bedre og bedre dette livet?

  Bloggetips: Det går an å skru av dette med at man må skrive inn sånne kryptiske bokstaver for å bekrefte at man faktisk ønsker å legge inn en kommentar. Som bloggeier slipper du det selv. Men vi andre dødelige må knote med det. Verdt et forsøk, i alle fall til du eventuelt begynner å plages med spam og slibrige kommentarer ;-)

  SvarSlett
 4. Der skal de kryptiske bekreftelsesordene være borte, håper jeg.

  SvarSlett