mandag 20. februar 2012

Hjelp i nøden!

Åh, jeg er ikke bare lei. Nå er jeg syk også. Ok, da. Ikke dødssyk. Mer sånn blank-i-blikket og pjusk-i-pelsen syk. Guttene i familien lå helt nede for telling hele forrige uke med snørr og feber, masse feber! Jeg gikk inn i helga med bange anelser da jeg kjente at det kravlet i halsen og klødde i nesen og litt sånn feberfølelse i kroppen.

Lørdagen følte jeg meg ikke bra. Men på søndag var jeg mye bedre. Hadde følelse av at det gikk stadig bedre da jeg gikk på jobb i dag. Men klokka var ikke mer enn halv ti før jeg kapitulerte og måtte gå på apoteket og kjøpe nesedråper og kleenex. Føler meg pjusk-i-pelsen og kjenner at jeg er blank-i-blikket. Godt jeg har Nyquil. Amerikansk forkjølelsesdop som sikkert ikke er lovlig i Norge, men som funker hest og gjør at man sover som en stein så får i alle fall kroppen hvile om natta. Men jeg har ikke feber, og da er jeg pr. def. ikke syk. Og ikke skal jeg bli det heller! Men jeg kan love deg en ting: Bihulene mine gleder seg ikke til å fly til Oslo i morgen tidlig.

3 kommentarer:

 1. Å faen, Flytur med tette bihuler er et helvete! Oi, så mye banning det ble! Men altså, peis på med nesespray! Når du tror du har sprayet nok sprayer du litt til! Det er verdt å ofre slinhinnene for å slippe at hodet skallen eksploderer!

  God bedring. :-)

  SvarSlett
 2. Pjusk-i-pelsen syk, herlig he he. Jeg stjeler den.

  SvarSlett
 3. Nesespray. Check! Ready for takeoff. Eller i alle fall så klar som jeg blir. Tipper jeg mister hørselen og akkurat får den tilbake når jeg skal fly hjem igjen...

  SvarSlett