mandag 6. juni 2011

Mitt navn er Lopez, Pura Lopez!

Har du noen gang opplevd at et par sko snakker til deg? Av en eller annen merkelig grunn så skjer det med meg stadig vekk. Det kan ha noe med at jeg muligens er mer enn normalt opptatt av sko? Og vesker. Og smykker.

Lille Vinkel Sko er en butikk som bruker sosiale medier bevisst både for å øke oppmerksomheten for de skoene de selger, og også bygge sin egen merkevare på nett. Dette har de gjort en god jobb med, ikke minst ved å være åpen på at de gikk på en blemme ved å bryte Facebook sine retningslinjer for konkurranser. Det medførte at deres Facebook side med mange tusen fans plutselig ble fjernet. Men dette bidro til at mange av oss andre har sluppet å gjøre de samme feilene. Jeg har faktisk lyst til å følge med på hva de holder på med og lese bloggen deres. Og de har fremdeles konkurranser med premier som er helt fabulous.

En venninne av meg vant et par valgfrie sko fra Lille Vinkel Sko. Det gjorde at vi saumfarte nettbutikken for å finne det optimale skoparet. Og det var da jeg kom over disse lekkerbisknene. Det var kjærlighet ved første blikk (klikk?). Passe jentete med ei lita sløyfe, og passe tøff med litt nagler. Nydelige detaljer i flettemønsteret. En ganske høy hæl som utjevnes med en liten platå foran. Og en pris som gjør at du skjønner at vi her snakker en helt spesiell form for luksus.

Selv om det ikke er mine sko, føler jeg meg som en surrogatmor fordi jeg fikk være med i utvelgelsen av de fineste skoene i hele butikken. Spenningen var til å ta og føle på da jeg fikk åpne skoesken. Følte meg helt elektrisk når skoposen i silke lå øverst. For en åpenbaring som lå i esken! Duften av helt nye sko og en fantastiske lekker skinnkvalitet er himmelsk.

Og det var da jeg hørte det: "Mitt navn er Lopez, Pura Lopez".

2 kommentarer:

  1. Skointeressen min er heller laber. Men Lille Vinkel Sko kjenner jeg til, mest på grunn av deres suksess i sosiale medier. Hadde gleden av å høre et foredrag av deres nettansvarlig, Marte Klouman, i vinter. Hun redegjorde da for skrekkopplevelsen fra den gang Facebook-siden deres ble stengt. Godt fortalt. Og ikke minst veldig, veldig lærerikt!

    Krysser fingrene for at også du drar i land en fin-fin premie fra Lille Vinkel Sko i en ikke så altfor fjern fremtid. Duften av skinn og luksus er garantert bedre når du står som mor, ikke surrogatmor! :-)

    SvarSlett
  2. Surrogatmor eller ikke; skoene har allerede gitt meg gode opplevelser. Og uansett, så har jeg opptil flere skobarn hjemme å ta meg av... ;-)

    SvarSlett