mandag 30. mai 2011

Ståpels - dagen derpå!

I dag sitter jeg igjen med en euforisk lykkefølelse etter å ha vært med på en episk kveld full av magi! Jeg har fått med meg tidenes kamp på Alfheim og overvært Brannslukking på høyt nivå etter at Brann ble gruset 4-0. Og det kommer fra ei som også var tilstede på Ullevål under den første cupfinalen til TIL i 1986 da Lillestrøm ble slått 4-1.

Min store drøm i år har vært å få med meg at Sigurd tar scoringsrekorden. Og gleden var stor da min kjære mann slo til med sesongkort på Alfheim som presang. Og så håpet jeg bare at rekorden skulle komme på Alfheim, og ikke på bortebane! Men tenk at scoringsrekorden skulle komme i en kamp som etterhvert ble en ren maktdemonstrasjon! I et fyrverkeri av en kamp! Og med ei sånn stemning på stadion! Med tre strake scoringer! 166, 167 og 168! Med venstre, høyre og med hodet! Og all ære til Isberget som sang "det e bare én Sigurd Rushfeldt" fra han scoret 166 og til han forlot banen! Og tenk at 4844 tilskuere skjønner at vi er vitne til en historisk kamp og er med på å lage ei magisk stemning gjennom kampen! Og at alle står igjen for å hylle kongen etter kampen! Og hvis noen syns jeg lar det gå inflasjon i utropstegn i dag så bryr jeg meg ikke om det! Jeg har nemlig enda ståpels fra i går, og dette kommer jeg til å leve på lenge.

For en kamp! For ei stemning! For en konge!

Tenker rett og slett på den gamle kredittkortreklamen: Sesongkort 3400 kroner. Barnevakt 300 kroner. Være til stede når kongen blir kronet: Priceless! Romantikken blomstret på felt B for snakk om å dele en fantastisk opplevelse!

Til dere som ikke gikk på kamp i går: Shame on you, og hut dere på kamp neste gang! Tromsø er serieleder og gutan på topp fortjener full oppslutning på Alfheim. Og for å toppe det hele får også Tom Høgli si første scoring for TIL. Så fortjent, så fortjent.

Bare i tilfelle noen var i tvil: I dag står det "10 Rushfeldt" på ryggen min!
...selv om det er mentalt...

2 kommentarer:

  1. Som Troms supporter, som ikje holder te i byen lenger va det en kjærkommen gest at tv2 sendte kampen på tv, vill jubel i stua, å stå pelsen kom telbake etter detta blogg innlegget =)

    SvarSlett
  2. Takk for hyggelig kommentar. Så bra at jeg kan holde liv i følelsen fra i går litt lenger. Hilsen ho med nr. 10 på ryggen :-)

    SvarSlett