søndag 22. januar 2012

Naiv.Superoptimist

Jeg har kjøpt en ny kjole! På salg selvsagt. Og i teorien har jeg rett og slett gjort et kjempekupp!

Det er bare noen dager siden jeg fornøyd konstaterte til en venninne at det å kjøpe klær som er for små på kjøpstidspunktet, det har jeg virkelig sluttet med. Vel, to dager senere var jeg i et prøverom med en kjole som passer perfekt på jobb. Passelig konservativ, nydelig grå og med nålestriper i en vidunderlig ullkvalitet. Passelig innsvinget og utsvinget på alle rette steder. Og på halv pris! Egentlig helt perfekt med bare en eneste liten hake. Til gjengjeld er den haken bokstavelig talt veldig liten. For kjolen er bare bittelitt for liten. Størrelsen over hadde de jo selvfølgelig ikke. Men glidelåsen gikk jo tross alt igjen, med bare litt hjelp... Så da stod valget mellom ingen kjole eller en kjole som er for liten.

En rasjonell kvinne i tiden ville jo bare ha snudd ryggen til og latt kjolen gå til noen andre. Men så dukker det plutselig en liten stemme innenfra som er komplett naiv og optimistisk og hvisker til meg at her kan vi slå to fluer i en smekk. Målet mitt er å jogge ei mil på under en time 30. juni. I år! Så en eller annen gang i perioden fra nuh og frem til 30. juni har jeg forbedret løpetiden min fra begynnelsen av dette året med minimum 7 minutter på 10 km. Det må jo kreve litt mer joggetrening, skrek stemmen optimistisk. Og da vil jeg nok også gå ned noen kg, nærmest brølte den indre stemmen naivt.

Dermed endte kjolen oppi handleposen. Jeg gikk ut av butikken lykkelig naiv og superoptimistisk, mens jeg ser for meg at kjolen skal sitte som et skudd, om bare noen måneder, og noen kg. Lurer på om jeg har noen sko som passer til?

It´s all in the state of mind. Jesse Owens.

3 kommentarer:

  1. Dette fikser du lett! Gleder meg til innlegg med bilde av kjolen på! :-)

    SvarSlett
  2. Takk for tilliten, men hold ikke pusten mens du venter!

    SvarSlett
  3. Holde pusten, du. Det er et godt tips. Hold pusten, så skal du se den sitter! ;-)

    SvarSlett