mandag 23. april 2012

En hilsen fra Nerdefruen

I dag blir det et innblikk fra min hverdag med Fotballfrue-filter. Og når jeg er gift med en nerd, i tillegg til å være en selv, sa navnet seg helt selv: Dette blir en hilsen fra Nerdefruen.

Nerdemannen holder på å sertifisere seg til supernerd. I den forbindelse har han oppgradert PC-hjørnet med masse deilig nettverksutstyr. Vi har nå en fullt oppgående nerdelab og en arbeidsplass som innbyr til heftig blogging og surfing. Hadde det ikke vært for iPad og mobilsurfing hadde jeg aldri sluppet til på nett. Jeg er bare helt nødt til å få kjøpt meg en MacBook Air så fort som mulig. Og den skal være bare min!

Minstemann har funnet den ultimate plassering for sin Lego Ninjago-borg. Vi setter stor pris på design og interiøret vårt er en god og gjennomtenkt blanding av gammelt og nytt. Det viktigste er jo at det skal se helt tilfeldig ut selv om det ligger uendelig mye omtanke bak. En slik Legoborg finner du i de fleste lekebutikker. Det kan være litt vanskelig å bygge en slik i begynnelsen, men øvelse gjør mester. Her hadde det passet med en giveaway, men du kan prøve å skrive brev til Lego og hilse fra Nerdefruen, så kanskje det ordner seg...

Familiens prinsesse (thihi, nei det er ikke meg) har fått en av sine favoritter til middag i dag. Nemlig fiskeboller i hvitsaus. Med gulrøtter, erter, masse poteter most i sausen og et dryss av karri er det rett og slett en kulinarisk opplevelse. Oppskriften til hvitsaus finner du i den rutete kokeboken til Ingrid Espelid Hovig.  Denne boken er et funn og burde finnes i ethvert kjøkken.

Dagen i dag har ellers gått med til å ta en skikkelig vask av kaffemaskinen, et par vaskemaskiner med klær og bakt brød. Føler meg egentlig som ei kjempekjerring mens jeg tenker at jeg burde vasket vinduer, brettet klær, støvsugd og løpt ei mil. Men så kommer jeg på at Nerdefruen må jo ha noe å gjøre i dagene som kommer også...

Tuddelu!


2 kommentarer:

  1. blink skudd =) detta va virkelig dagens mest hærlige blogg innlegg æ har lest =)

    SvarSlett
    Svar
    1. Så hyggelig at du likte det! Morsomt å skrive det og :-)

      Slett