søndag 22. april 2012

En slags fotballfrue...

Jeg er litt fascinert over at ei Fotballfrue har hundretusen besøkende på bloggen sin- hver eneste dag. Muligens er jeg kanskje litt misunnelig? For dama drar jo inn drøssevis av penger på aktiviteten sin også. Myten om at bloggere blir nedlesset med gratis stash kan jeg herved drepe for godt. Bloggen min har ikke mottatt så mye som et postkort en gang. Selv om jeg blogger mest for egen del er det jo både hyggelig og morsomt at folk gidder å lese det jeg skriver, og ikke minst også legge igjen en kommentar av og til. Og jeg innrømmer at med mine 11 følgere (som jeg er uendelig takknemlig for!) blir jeg en pingleblogger når jeg sammenligner min blogg med Fotballfruen.

Selv om vi blogger om mye av det samme (trening, opplevelser, mat, ja hverdagen generelt) har vi utrolig nok ganske forskjellige utgangspunkt. Jeg innser at vi lever forskjellige liv, men jeg er da vitterlig også frue, og interessert i fotball. Jeg har jo en fortid som lynving på Ullerns jentelag, er fotballmamma og ivrig tilskuer på TIL sine kamper. TIL og med har jeg trøya med 10 Rushfeldt på ryggen! Så da må jo jeg også kvalifisere som en slags fotballfrue?
Men i min analyse av hvorfor min blogg har færre besøkende har jeg klart å finne en del forskjeller:
 • Jeg er i mot lavkarbodiett. Det sier seg selv at når man er fra Nord-Troms og vokst opp i en dunst av vafler og gjærbakst så er det etterhvert integrert i mitt DNA.
 • Jeg er opptatt av mat og helse, men klarer å bruke dette til min fordel. Som f.eks at sjokolade og vin inngår i 5 om dagen og min daglige kaffe latte anses som kalsiumtilskudd. Kalsium er viktig for modne damer som er bekymret for lårhalsen når man vakler på isen...
 • Jeg kommer aldri til å legge ut bilde av meg selv i bikini. Aldri! Jeg lover! 
Men nå skal denne fotballfruen benke seg i sofaen og se TIL-kampen på tv.

PS: Følg med, følg med. Min oppfølger til et blogginnlegg inspirert av Fotballfrue kommer straks. En dag i livet til Nerdefruen...

13 kommentarer:

 1. Hærlig =) Glede mæ te fortsettelsen =)

  SvarSlett
 2. Koser meg max med dine betraktninger på bloggen din. Humrer rett som det er med dine blinkskudd.Selv om eg befinner meg på ytterste ytterste kant når det gjelder fotballintresse.
  Jill

  SvarSlett
 3. May Liss, dine bolgg leser jeg og de gir meg et lite smil eller latter. Forsett, husk du gleder din tante.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger! Jeg setter uendelig pris på dere! Neste blogginnlegg er i produksjon. Kommer nok i morgen, tenker jeg...

  SvarSlett
 5. May Liss: Du e min yndlingsblogger!

  SvarSlett
 6. Det va ho Hilde som sto bak siste anonyme melding...

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er fantastisk å bli omtalt som yndlingsblogger! Men tro meg det finnes utrolig mange dyktige bloggere der ute.

   Slett
 7. Morsom blogg! Godt å ha noen i samme båt som en selv, der folk kan kjenne seg litt igjen. ;-) Følger gjerne. Og siden du oppfordrer til den slags så skulte jeg nå bort på skjermen, på den derre grønne matta. Fornøyd? ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Absolutt strålende fornøyd! Og jeg finner mye inspirasjon på din blogg, Olaug.

   Slett
 8. Ha ha ha, men jeg foretrekker din form for fotballfrue.

  SvarSlett
 9. Endelig fikk jeg til å bli (for)følger.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hurra, jeg liker å bli forfulgt :-)

   Slett