søndag 29. april 2012

Våryr og vill i nikkersen!

Etter et par dager med fint vær der sola titter fram kjenner jeg at jeg er litt våryr. Skal ikke skryte på oss spesielt høye temperaturer, men jeg kjente sola varme i ryggen en dag jeg gikk hjem fra jobb i forrige uke. Og jeg har fått brukt solbriller ved opptil flere anledninger. Men når sola skinner fra skyfri himmel og temperaturen går over på plussiden da står jeg foran klesskapet og har ingenting å ha på meg. Det holder ikke bare å gå rundt i mine vante sorte klær. Her må det farger til og noe må gjøres øyeblikkelig!

Litt sånn våryr i toppen har jeg registrert at det er fargede benklær som gjelder i motebildet denne sesongen. Hos denne fruen holder det ikke med noe pastelldill for skal det være farger, skal det i alle fall være ordentlige farger. Med skrekkblandet fryd følte jeg meg lett vill i nikkersen da jeg kom ut fra butikken med ei knallrød bukse. Men nå er det altså gjort. Jeg har ikke lenger bare svarte klær og er klar for våren! Hvis nå nattefrosten bare kunne forsvinne sånn at snøen kan begynne å smelte på ordentlig vil det kanskje bli snøfritt i hagen før St. Hans...

Jeg hørte ei som var bekymret for å bli forvekslet med rødrussen i sine nye røde bukser og lurte på om hun måtte vente til etter 17. mai med å bruke sine. Det er en problemstilling jeg ikke gidder forholde meg til da jeg anser det som rimelig komplett umulig å forveksle en moden frue med denslags. I tilfelle noen kom til å tenke i de baner at det i det hele tatt skulle være en mulighet for å lure på om jeg hører hjemme på russefest, ja, da skal jeg jammen kjøpe de blomster og smile hele vegen til butikken!

PS! Buksa er fra Benetton, very skinny og med mye stretch, på grensen til tights. Finnes i flere farger, og jeg kunne tenkt meg flere (blå, hvit, beige), men jeg kan jo ikke ta helt av enda...

2 kommentarer:

  1. Altså, når man skal vise frem bukser holder det ikke å avbilde dem fra knærne og ned! Her kreves det både rumpe og lår! Men knallfin farge!

    Og lykke til forresten! Når russen for alvor slår seg løs i bybildet, mener jeg! ;-)

    SvarSlett
  2. Skjelden har jeg vel vært så glad for at jeg faktisk ikke har skikkelig speil hjemme. Og når man står for fotograferingen selv så ble det denne gangen fra knærne og ned. Dette er jo ikke holdbart for en skikkelig rosablogger, så da er det bra jeg ikke blogger i den sjangeren.

    SvarSlett