onsdag 6. juni 2012

Et eple om dagen!

Selv om jeg er en nerdefrue, så har jeg aldri vært spesielt opptatt av dingser. Men det var før "some kind of fruit company" som Forrest Gump sa, lanserte sin iPod. Da var jeg solgt. Siden da har det blitt flere generasjoner iPhone, flere iPads, iMac og nå har jeg endelig fått Apple produkt nr. 9, og min nyeste baby i hus. Selve flaggskipet som jeg har siklet på i flere år! Man kan vel egentlig ikke kalle seg en blogger uten å ha en, eller? Jeg snakker selvsagt om MacBook Air. Det stilige designet, som likevel er full av snasen funksjonalitet, innpakkingen, duften!

Ah, for en utrolig deilig lukt det er å åpne esken og bare snøse inn duften av ny hardware. Det er det ikke bare jeg som syns. Det finnes faktisk en parfyme som er laget av et australsk selskap som er basert på plastikken som omgir den nye maskinen, blekket som er brukt i vedlagte trykksaker og selvsagt aluminiumsdekslet. Om jeg ville brukt den på meg? Neppe, men du skal ikke se bort fra at jeg kunne luktet litt på den i ny og ne mens jeg kastet et blikk på babyen min...

Men høydepunktet kom i går kveld. Jeg hadde jobbet med maskinen hele kvelden, og jeg var på tur til å ta kveld. Da jeg slo av lyset kom belysningen under tastaturet frem. Ajajaj, der og da var vår skjebne beseglet. Det var rett og slett sexy! Apple har klart å bygge opp et fantastisk omdømme med sitt design og det å klare å sette kundens behov først, og kanskje helst de behovene jeg som kunde ikke visste at jeg hadde en gang. Men jammen er de gode på etterrasjonalisering også. Da jeg åpnet "bruksanvisningen" ble jeg møtt med følgende: "Gratulerer, du og din MacBook Air er som skapt for hverandre". Tenkt at de visste det!

4 kommentarer:

 1. Fantastisk! Gratulerer. Apple kan sine saker, ja. Man blir rett og slett hektet. Her om dagen hadde vi leteaksjon i heimen. Mål: å finne tre av husstandens mange iPod-er.

  Har forresten min egen lille baby. MacBook Pro-en jeg kjøpte for et år eller to siden. 13 tommer. Fin og snasen. Og dekker alle behov. Vi er som skapt for hverandre, vi også!

  :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Var en som kommenterte at en vanlig PC i faget rett og slett var estetisk støtende etter å ha lekt litt med en Mac. Det syns jeg var en god beskrivelse!

   Slett
  2. Hihi, så den. Og siden PC-en var fra Dell skjønner jeg det veldig godt. Aldri har jeg plagdes så inni margens som da jeg hadde et slagvåpen fra Dell som laptop. :-)

   Slett
  3. Slagvåpen? Ja, nettopp! Et under at den går gjennom sikkerhetskontrollen hos Avinor? Jeg har blitt fratatt pinsett og ei tang... Bare Mac burde slippe gjennom. Se der, er det en virkelig grunn til å streike for...

   Slett