fredag 14. desember 2012

Luke 14 2012 Julekort


Jeg elsker å få julekort. Og spesielt de med bilder. Og aller helst de med lange julebrev i tillegg. Noen syns det blir for upersonlig med lange julebrev som bare er skrevet på data og printet ut. Men jeg syns det er fantastisk å få vite litt om stort og smått, og da spesielt med de som jeg ikke ser så ofte. Men i dagens facebook alder vet vi jo faktisk mer enn noen gang om hva folk pusler med.

Jeg har derfor laget julekort de siste 10 årene. Med bilder av barna. Spesielt tenker jeg at dette er noe tanter og onkler som bor på andre kanter av landet setter stor pris på. Det å få bilder som viser hvor stor barna er blitt. Jeg ser for meg at de sitter og spekulerer på hvem er det de ligner mest på nå da? Og vanligvis prøver jeg å skrive noen ord om aktiviteter og store hendelser i familien og hva vi holder på med nå i adventen. Men i år? Jeg konstaterer at vi er kommet til 14. desember, og jeg har ikke en gang tenkt på å ta et passende bilde til bruk på julekort. Jeg registrerer også at hvis det skal finnes den minste lille forhåpning om at noen av julepakkene skal komme frem til Trondheim, Hamar og Oslo før jul, bør jeg komme meg på posthuset tidlig i neste uke. Da begynner jeg å få dårlig tid. 

Plutselig kom jeg over en bunke med julekort jeg ikke hadde rukket å skrive i fjor. Da lurer jeg på om det er mange som tar vare på julekortene de fikk i fjor? Og er det greit å gjenbruke den bunken med kort jeg lagde i fjor?

4 kommentarer:

  1. Hos oss står foto av barna fremme hele året (julekort), gleder oss til nytt! He he

    SvarSlett