fredag 21. desember 2012

Luke 21 Rocker jula inn


Årets beste arrangement skjer siste fredag før jul. Da rocker Rica Ishavshotel julen inn. Da får jul være jul, vi legger alt som har med julebakst, julegaver, rydding og vasking til side og valfarter ned på kaia i Tromsø. Det er som en god gammeldags bygdefest, bare at vi er i byen, og 25 år eldre. Og for ei enkel jente fra Nord-Troms er dette stort.

Vi møter folk vi ikke har sett på årevis, vi hører masse god musikk, alle er fornøyde og så utrolig glade. Festen starter kl. 1600 og arrangementet er ferdig kl 21. Og for en fest! Her kan man altså oppleve hele ungdommen på en kveld. Det er musikk fra storhetstiden min, alt mulig fra Bon Jovi, Guns and Roses, Blues Brothers og litt fra Grand Prix. Det er store vokalprestasjoner, det er puddelparykker og det er god stemning. Og disco og afroparykker! Det er entusiasme og energi. Og om litt skal vi feire jul.

I år fikk jeg i tillegg henge med superkusinen og fikk masse god kvalitetstid og fantastisk mimring fra vår ungdomstid. Herlighet for en fantastisk kveld! Min eneste bekymring er om neste års arrangement faller på 12-årsdagen til mitt eget julebarn…

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar