onsdag 7. desember 2011

Luke nr. 7 2011

Bildet er hentet fra Parajumpers.
Jeg har i flere år siklet på de herlige vinterjakkene fra Parajumpers. De er fryktelig dyre, men så lekker, anvendelig og et absolutt passende ytterplagg for en lang vinter. Og like lenge har jeg tenkt at jeg bare må passe på at jeg ikke prøver jakken. Mest fordi jeg er redd for at hvis jakken er fin, blir det "Må ha. Bare MÅ ha den"! Og så lenge jeg tror at jakken ikke passer meg og ikke ser fin ut, så trenger jeg jo heller ikke tenke på å tømme sparekontoen, pante flasker og selge ei nyre.  

Men så hadde det seg slik at jeg var og trødde rundt i butikker sammen med ei venninne. Vi hadde litt for god tid, og plutselig var vi i en butikk der jakken hang og strålte mot meg. Det gikk som det måtte gå. Jeg prøvde jakken! Jakken er en modell som heter Kodiak og var selvfølgelig praktfull, vidunderlig og finnes i flere farger. Min favoritt er en slags blanding av grå og oliven, og den står langt oppe på ønskelista til jul. 

Min adventskalender i bloggform er ei ønskeliste til jul. Her vil det være noen ting som passer fint til en liten julegave, og andre ting som er helt urealistisk. Men det koster jo heldigvis ingenting å drømme eller å ønske. I tillegg vil hver luke være inspirert av en eller flere personer, som gaven hadde passet godt til. I tillegg til meg selv, selvfølgelig.


2 kommentarer:

  1. Hvis du noen gang skal selge ei nyre, May Liss, så er det nå! Go go go!

    SvarSlett
  2. Nyre til salgs! Kan evt. Byttes i overnevnte jakke...

    SvarSlett