lørdag 24. desember 2011

Luke nr. 24 2011

Bildet er hentet fra NYC the official guide.
På selveste julaften i kalenderen min må det være en skikkelig godbit. Jeg slår på stortromma og ønsker i veg. Jeg vil til New York! Jeg har bodd i California i flere år, men har aldri vært i New York. Selv om jeg aldri har vært der så er jeg sikker på at jeg vil elske det. Jeg vil jogge i Central Park, jeg vil bo på et fint hotell, og jeg skal spise god mat fra ankomst til avreise. Jeg vil shoppe, gå på museum, se et show på Broadway, se Wall Street, kjøre rundt Frihetsgudinnen i båt og jeg vil opp på byens tak. Jeg vil gråte på Ground Zero og ser på de rike og berømte på Fifth Avenue. Jeg vil på Michelin restaurant, drikke drinker i lobbyen på et snasent hotell, og kjøre helikopter over byen. Kan noen bare få meg til New York? Straks og med en gang, helst? Takk!

Min adventskalender i bloggform er ei ønskeliste til jul. Her vil det være noen ting som passer fint til en liten julegave, og andre ting som er helt urealistisk. Men det koster jo heldigvis ingenting å drømme eller å ønske. I tillegg vil hver luke være inspirert av en eller flere personer, som gaven hadde passet godt til. I tillegg til meg selv, selvfølgelig.

4 kommentarer:

 1. Støtter det ønsket, ja. Har vært i NY ved en rekke anledninger. Var Au Pair i Connecticut i min ungdom. Å komme til NY er fantastisk. Husker jeg var helt lamslått da jeg først gikk av toget på Central Station. Hvor var sola liksom? Bare høye hus overalt! Magisk by. Håper du får ønsket innvilget!

  God jul til deg og dine, May Liss! Og kred for gjennomføringsevnen når det kommer til bloggkalenderen! :-)

  SvarSlett
 2. Kred er bra! Spesielt fra mentoren. Og med bloggkalenderen har jeg lært at det er lurt med noget bedre planlegging enn jeg gikk i gang med. En ide, og 5-6 ting på ønskelista var litt tynt å starte med. Men jeg kom i mål!

  Og har jeg ikke kommet meg til New York før, så blir det 50-års gave til meg selv. Himmel, sa jeg det høyt? 50 år... Det er så lenge til... Nei, jeg må nok komme meg dit før det.

  Gledelig jul!

  SvarSlett
 3. 50? Ja herreguuud May Liss, det er jo kjempelenge ti! Klart du kommer deg til NY leeenge før den tid. :-)

  SvarSlett
 4. Håper det *krysser fingre og tær*

  SvarSlett